Meglepetés kirándulás
2021-05-27 21:29

2021. május 21-én nagy meglepetésben részesültek első évfolyamos diákjaink. A Táborfalva Szabadidősport Egyesület felajánlásával, hagyományát fenntartva élményautózással egybekötött állatkerti látogatást szervezett a felsőlajosi Magán Zoo Állat- és Szabadidőparkba.

Reggel nagy izgalom és örömteli várakozás előzte meg az egyesület autóinak érkezését. A gyerekek és velük együtt mi pedagógusok is nagyon örültünk, hogy ebben a jó időben kiszabadulhattunk az iskola falai közül. Az érzések vegyesek voltak a gyerekek részéről. A fiúk leginkább az autózást, a lányok az állatkertet várták hatalmas izgalommal.

Az oda- és visszafelé úton is nevetgélve, néhol sikongatva tettük meg az utat. Sofőrjeink megfelelő rutinnal és odafigyeléssel vittek minket úticélunk felé.

Az állatkertben minden állatot megcsodáltak. Örömmel olvasták az állatokról szóló információkat a táblákról. A magunkkal vitt almával, répadarabokkal szívesen etették a kiválasztott kedvenceket. Nagy nevetéssel vették birtokba az állatkertben található szép játszóteret. Amikor egy kicsit elfáradtak csemegézhettek is, mert meglepetésként sültkrumplival és üdítővel kínáltak meg minket az egyesület tagjai.

Fáradtan, porosan, de rengeteg élménnyel, örömmel mentünk vissza az iskolába.

Ezúton szeretnénk megköszönni a Táborfalva Szabadidősport Egyesület tagjainak, Torma Tibornak, Szívós Krisztiánnak, Sólya Ervinnek, Gazsó Józsefnek, a számunkra megszervezett kirándulást. Köszönjük, hogy különlegessé tették nekünk ezt a pénteki napot, amelyről a gyerekek és mi pedagógusok is még nagyon sokáig beszélni fogunk.

A kirándulás képei a galériában megtekinthetők-> Irány a Galéria